از سوی دانشگاه علامه طباطبایی؛
نخستین همایش ملی یادگیری سیار، از نظر تا عمل آبان ماه
به گزارش نكسترو نخستین همایش ملی «یادگیری سیار، از نظر تا عمل» از جانب هسته پژوهشی یادگیری سیار با همكاری گروه تكنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی و سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش در ۲۲ و ۲۳ آبان ماه سالجاری برگزار می گردد.
به گزارش نکسترو به نقل از ایسنا، این همایش با هدف ارتقای سطح دانش، آگاهی، توسعه کیفیت یادگیری سیار، عرضه مبانی نظری و یافته های علمی در این عرصه و همینطور بحث و بررسی چالش های پیاده سازی یادگیری سیار در دانشگاه ها و عرضه آخرین نوآوری ها در این حوزه با حضور استادان، صاحبنظران و پژوهشگران این حوزه برگزار می شود.
محمدرضا نیلی، دبیر علمی این همایش و عضو هیئت علمی گروه تکنولوژی آموزشی اظهار داشت: این همایش نخستین همایش ملی درباره یادگیری سیار است که از جانب هسته پژوهشی یادگیری سیار و با همکاری گروه تکنولوژی آموزشی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی و سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش برگزار می گردد.
او با بیان لزوم استفاده از تکنولوژی های نوین ارتباطی اظهار داشت: فنّاوری های نوظهور مانند تلفن هوشمند تغییرات قابل ملاحظه ای را در سبک زندگی بشر بوجود آورده است که در ابعاد مختلف آموزشی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تاثیر زیادی گذاشته است. یکی از کارکردهای فنّاوری های نوین، تسهیل فرایند یاددهی و یادگیری است. موبایل به خاطر خصوصیت های منحصربه فرد مانند همه جایی و همه زمانی، سهولت در انتقال، کاربردهای چندگانه داشتن، چندرسانه ای، ضبط و پخش انواع رسانه های صوتی و تصویری، اتصال به شبکه اینترنت و استفاده از برنامه های بسیار متنوع و مختلف کاربردی (اپلیکیشن های موبایل)، بازی و دسترسی به سایت ها و شبکه های اجتماعی همگی سبب شده تا جزء لاینفک زندگی بشر باشد بگونه ای که همراه نبودن آن سبب تشویش کاربران می شود.
دبیر علمی این همایش در مورد برنامه های درنظر گرفته شده اضافه کرد: تلاش بر آن است که دو محور نظر و عمل، در برنامه های همایش لحاظ شود و بر این اساس در روز اول همایش مبانی نظری و روز دیگر کارگاه ها برگزار می شود.
او با اشاره به تلاش دبیرخانه در برگزاری همایش به صورت حضوری اشاره نمود که به خاطر شیوع بیماری کرونا به ناچار به صورت مجازی برگزار می گردد. محورهای همایش به مباحثی مانند مبانی نظری، الگوها، زیرساخت ها، استانداردها، سیستم های مدیریت آموزشی، چالش ها و راهکارهای رفع آنها و سایر مباحث در رابطه با یادگیری سیار و خصوصاً کاربرد این فناوری در شرایط بحرانی حاضر می پردازد.
وی افزود: امیداست صاحبنظران با ارسال مقاله و یا برگزاری کارگاه ها، دبیرخانه همایش را برای نیل به هدف یاری کنند.
منبع: nextru.ir
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب