نکسترو
سالارآملی پیشنهاد كرد

کمیته مشترک همکاریهای آموزشی، پژوهشی و فناوری ایران و چین تشکیل گردد

کمیته مشترک همکاریهای آموزشی، پژوهشی و فناوری ایران و چین تشکیل گردد

رییس مرکز همکاریهای علمی بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیشنهاد تشکیل «کمیته مشترک همکاریهای آموزشی، پژوهشی و فناوری ایران و چین» را ارائه نمود.


به گزارش نکسترو به نقل از ایسنا، دکتر حسین سالار آملی در آیین افتتاح «مرکز تحقیقات بین المللی اکوسیستم کاسپین» که بامداد امروز (سه شنبه) بصورت مجازی برگزار شد، اظهار نمود: پیش از هر چیز فرصت را مغتنم شمرده فرا رسیدن "پنجاهمین سال برقراری روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین" را تبریک عرض می کنم و از همکاری بی شائبه دو کشور برای مبارزه با بیماری کووید ۱۹ قدردانی می کنم و امیدوار هستم به زودی شاهد رفع کامل این بیماری منحوس باشیم.
وی ضمن تشکر از ابتکار به عمل آمده برای تاسیس «مرکز تحقیقات بین المللی اکوسیستم کاسپین» که با همکاری نزدیک دانشگاه گیلان و آکادمی علوم چین محقق شده، اشاره کرد: دو تمدن دیرین ایران و چین در دو سوی قاره کهن، نیاز به ارتباط عمیق علمی دارند. بدون شک تاسیس اینگونه مرکز، کمک شایانی به هم افزایی علمی دو کشور بزرگ می کند. دریای خزر نعمتی الهی و میراثی ماندگار از طبیعت دیرین برای کشورهای همسایه آن و سایر ملل است. بدین سبب وظیفه صیانت از محیط زیست دریایی و خشکی، جنگل های هیرکانی، پرندگان، ماهیان، گیاهان بستر دریا و منابع سرشار دیگر آن به عهده همه ما است.
دکتر سالارآملی عنوان کرد: علاوه بر مرکز تحقیقات بین المللی اکوسیستم کاسپین، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ایجاد مراکز تحقیقاتی مشترک ایران و چین در دانشگاه های تهران، گیلان، شیراز، صنعتی اصفهان و علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان حمایت کرده است.
به گفته وی، آکادمی علوم چین نیز با پشتیبانی از ایجاد مراکز تحقیقاتی مشترک ایران و چین و تامین تجهیزات آنها، کمک درخوری به شکل گیری این همکاری ها داشته است. وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز با تشویق و جلب همکاری استادان و کارشناسان دانشگاه ها و تامین محیط کاری مناسب به تحقق همکاری علمی همت گماشته است.
رئیس مرکز همکاریهای علمی بین المللی وزارت علوم، اشاره کرد: با کمال مسرت اعلام می کنم در سایه اراده رهبران و بزرگان دو کشور، شاهد توسعه و گسترش بیش از پیش روابط دو جانبه هستیم. حالا، حضور معاونان آکادمی علوم چین را به فال نیک می گیریم و از آنها درخواست داریم باتوجه به روند رو به جلوی تحقیقات بنیادی، روند همکاری پژوهشی در حوزه هایی همچون تجاری سازی دستاوردها هم توسعه پیدا کند.
وی اضافه کرد: باتوجه به ابتکار شی جیپنگ، رئیس جمهوری چین، برای طرح "یک کمربند -یک راه" و همین طور امضای برنامه ۲۵ ساله همکاریهای جامع جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین در نخستین روزهای سال ۱۴۰۰ میان وزیران امور خارجه دو کشور در تهران که در آن تصریح ویژه ای به همکاریهای آموزشی، پژوهشی و فناوری میان دو کشور شده است و همین طور و بمنظور اجرای این مهم بعنوان نخستین قدم پیشنهاد می کنم، " کمیته مشترک همکاریهای آموزشی، پژوهشی و فناوری ایران و چین" تشکیل گردد.
دکتر سالارآملی در آخر اشاره کرد: مجدداً با آرزوی سلامتی همه عزیزان، امیدوار هستم به زودی شاهد دیدار حضوری فرهیختگان دو کشور باشیم.



1400/08/19
23:16:24
5.0 / 5
1019
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۴
سایت نکسترو
nextru.ir - مالکیت معنوی سایت نكسترو متعلق به مالکین آن می باشد