تولید كفی كفش نانو دانش بنیان با قابلیت از بین بردن 650 نوع باكتری
نکسترو: یکی از شرکت های تولیدکننده کفی کفش، با بهره گیری از نانوذرات نقره مبادرت به تولید و عرضه کفی های کفش آنتی باکتریال کرده که استفاده از آن برای جلوگیری از رشد قارچ و عوامل بیماری زا بسیار موثر است.
به گزارش روز شنبه ستاد توسعه فناوری نانو، پزشکان از پا بعنوان قلب دوم یاد می کنند و در این میان کفی کفش در تماس مستقیم با پای انسان قرار دارد. بدین سبب کفی کفش نقش مهمی در حفظ سلامت پا دارد، در طراحی کفی کفش عوامل مختلفی همچون اندازه، حالت انحنای کف پا، قابلیت جذب ضربه، قابلیت کنترل رطوبت و مقابله با بو و باکتری در نظر گرفته می شود.
تعرق پا علاوه بر ایجاد بوی نامطبوع و آزاردهنده، سبب رشد باکتری ها و قارچ ها در بین انگشتان و بیماریهای عفونی می شود. امروزه باتوجه به اهمیت سلامت پاها، روش های مختلفی همچون استفاده از نانو ذرات در ساخت کفی کفش، مورد توجه قرار گرفته است. اینگونه کفی ها واکنش آلرژیک ایجاد نکرده و ضرری برای بدن انسان ندارند. نانوذرات در اثر واکنش با غشای خارجی باکتری، سبب تغییرات ساختاری داخل باکتری و در نهایت نابودی آن می شود.
این شرکت دانش بنیان با تولید و عرضه کفی های کفش حاوی نانوذرات تلاش دارد تا به حفظ سلامت پا مصرف کنندگان کمک نماید. این کفی آنتی باکتریال نانویی یک کفی طبی چرم است که قرار دادن آن در کفش سبب می شود بوی نامطبوع پا به حداقل رسیده و سطح زیر پا بسیار نرم باشد که این امر موجب جلوگیری از خستگی پا و لطمه به کف پا، زانو و کمر می شود.
این کفی های نانویی از خاصیت هایی نظیر ضدحساسیت، سهولت کاربرد، ممانعت از ایجاد و رشد باکتری در جوراب و کفش، جلوگیری از تعرق پا و بوی بد و خواص انتی باکتریال برخوردار می باشند.
در این کفی ها از نانوذرات نقره استفاده شده است که توانایی از بین بردن بیش از ۶۵۰ نوع باکتری مختلف را دارا است.
منبع: نكسترو
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب