مدیر توسعه اكوسیستم صندوق نوآوری:
۲۷۰ میلیارد تومان تقاضای جذب سرمایه در دوشنبه های استارتاپی
مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری وشکوفایی اظهار داشت: در 14 دوره برگزاری رویداد دوشنبه های استارتاپی تا حالا 90 تیم حضور داشته اند و 270 میلیارد تومان تقاضای جذب سرمایه برای توسعه طرح ها و محصولات نوآورانه خود ارائه کرده اند.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا، بغدادی در پانزدهمین رویداد دوشنبه های استارتاپی صندوق نوآوری و شکوفایی با موضوع جذب سرمایه در حوزه معدن اضافه کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی خدمات مختلفی شامل تسهیلات، ضمانت نامه، توانمندسازی برای ارائه به دانش بنیان ها در نظر گرفته است.
وی بیان کرد: در ارائه خدمات در بخش تسهیلات انواع مختلفی از قبیل تسهیلات نمونه سازی، تسهیلات قبل از تولید، تسهیلات حین تولید، تامین سرمایه در گردش در نظر گرفته شده و ارائه می شود.
بغدادی افزود: در بخش ضمانت نامه ها نیز هم اکنون ضمانت نامه مشارکت در مناقصه ها، ضمانت نامه حسن انجام کار، ضمانت نامه پیش پرداخت در قراردادها از طرف صندوق برای دانش بنیان ها صادر می شود.
وی اشاره کرد: همین طور ارائه انواع خدمات سرمایه گذاری به صورت غیر مستقیم بر روی شرکت های دانش بنیان و نیز ارائه خدمات در قالب توانمندسازی شرکتها همچون مشاوره، ستاندن استاندارد در صندوق دیده شده است.
بغدادی اظهار داشت: تعدادی از شرکتها توانایی رسیدن به دانش بنیانی را ندارند. بدین سبب صندوق نوآوری و شکوفایی اهتمام کرد با بهره گیری از شیوه های مختلف به سایر بازیگران اکوسیستم نوآوری خدمات ارائه شود که در این راه صندوق های پژوهش و فناوری می تواند بعنوان عاملان کلیدی صندوق به سایر شرکتها خدمات ارائه دهند.
مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری وشکوفایی اظهار داشت: همین طور صندوق اهتمام کرد با کمک شتاب دهنده های دانش بنیان نیز برای استارتاپ ها و هسته های فناور در داخل شتاب دهنده خدمات ارائه دهد.
بغدادی تصریح کرد: در صندوق تلاش شده منابع در حوزه های مختلف که غیر دانش بنیان هستند قرار داده شود. با این هدف رویداد تبادل فناوری، رویداد دوشنبه های استارتاپی، ارائه لیزینگ و استصناع برای خرید صنایع بزرگ از مجموعه های دانش بنیان انجام شده است.
استصناع قراردادی است که به سبب آن یکی از طرفین قرارداد در مقابل مبلغی معین ساخت و تحویل کالا یا طرح مشخصی را در زمان معین نسبت به طرف دیگر بر عهده می گیرد. استصناع یکی از ابزارهای خدماتی صندوق به شرکت های دانش بنیان است.
وی گفت: در حوزه های استارتاپی سعی شده خدمات مناسبی به شرکت های استارتاپ یا تیم های استارتاپی به خصوص در مرحله جذب سرمایه ارائه شود. تا حالا در ۱۴ رویداد دوشنبه های استارتاپی بیش از ۹۰ تیم استارتاپی در این رویداد محصول خودرا به سرمایه گذاران ارائه و حدود ۳ هزار نفر به صورت آنلاین این رویدادها را دنبال کردند. همین طور حدود ۲۷۰ میلیارد تومان تقاضا برای جذب سرمایه در این رویداد ها ارائه شده است.
مدیر توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری وشکوفایی تصریح کرد: از این ۹۰ تیم تا کنون ۸ تیم توانستند جذب سرمایه داشته باشند و تعدادی نیز در حال انجام پروسه هستند.
وی اظهار داشت: در رویدادهای دوشنبه های استارتاپی، نرخ عملکرد موفق در کمک به تیم های استارتاپی در جذب سرمایه های مورد نظر آنها نزدیک به ۱۰ درصد است.
برگزاری رویداد استارتاپی پیوند به زودی
بغدادی تصریح کرد: تلاش نموده ایم این خدمات به اکوسیستم نوآوری محدود به رویداد دوشنبه های استارتاپی نباشد. به همین دلیل تلاش شد تمام خدمات در تمام چرخه ورود یک استارتاپ از شروع ارائه ایده استارتاپی تا ورود به بازار سرمایه ای کشور ارائه شود.
وی اشاره کرد: به همین دلیل در حال طرح ریزی برای برگزاری رویداد "پیوند" هستیم. در این رویداد به تیم های استارتاپی که محصول مارکتینگ ندارند و حتی تشکیل تیم در آنها ایجاد نشده است، کمک می شود با ورود به شتاب دهنده ها از امکانات آنها بهره مند شوند و از عاملیت سرمایه گذاری با همکاری شتاب دهنده های دانش بنیان بر روی این استارتاپ ها استفاده نمائیم.
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب