نکسترو

عرضه 250 دستگاه بای پپ دانش بنیان به مراكز درمانی در كرونا

عرضه 250 دستگاه بای پپ دانش بنیان به مراكز درمانی در كرونا

تولیدكننده دستگاه بای پپ در ایران با شیوع كرونا توانست با تحویل ۲۵۰ دستگاه به هیات امنای ارزی جهت استفاده در مراكز درمانی كشور، سهم كوچكی در درمان بیماران كرونایی داشته باشد.


دستگاه بای پپ نوعی ونتیلاتور است که مخصوص نوعی اختلال تنفسی ساخته شده است. بای پپ تنفسی، فشار اکسیژن رسانی در دم بیمار را بالا برده و به بیمار کمک می نماید و در بازدم با کاهش فشار سبب می شود عضلات ریه و سیستم تنفسی بیمار تقویت شود و برای دم توسط نیروی خود تلاش بیشتری کند.
نیاز به استفاده از این دستگاه با عنایت به شیوع کرونا در کشور و ایجاد اختلال در ریه بیماران به واسطه مبتلا شدن به این ویروس، در مراکز درمانی بیشتر از پیش نمایان شد. بر این اساس شرکت دانش بنیان زیست تجهیز دانش پویا تولیدکننده این دستگاه در کشور توانست با کمک نیروهای متخصص خود این نیاز را برطرف کند.
سید امین حیدری از مدیران این شرکت دانش بنیان روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا در مورد این دستگاه و نحوه عملکرد خود در رفع نیاز کشور در زمان انتشار کرونا اضافه کرد: دستگاه بای پپ برای بیمارانی که حجم ریه پایینی دارند، یا سیگاری بودند یا در محل های کثیف کار می کردند، استفاده می شود علاوه بر آن برای افرادی که گرفتار سندروم خفگی حین خواب هم هستند، استفاده می شود.
وی با اشاره به اینکه این دستگاه در ایران مشابه ای ندارد، بیان نمود: در زمان شیوع کرونا با عنایت به نیاز بیماران کرونایی به این دستگاه، ۲۵۰ دستگاه از نسل اول آن که دارای مهندسی معکوس است، به هیات امنای ارزی کشور برای درمان بیماران کرونایی تحویل داده شد و ما توانستیم سهم کوچکی در درمان بیماران کرونایی داشته باشیم و هم اکنون از این محصول ایرانی در بیمارستان ها و مراکز درمانی کشور استفاده می شود.

وی تصریح کرد: این دستگاه یک دستگاه کامل و هوشمند است، شخص استفاده کننده می تواند در صورت نیاز میزان رطوبت هوای خروجی را برای بیمار کنترل و حجم تنفس بیمار را در هر لحظه مشاهده کند. این دستگاه دارای دمنده قوی و نمایشگر سنجش روند عملکرد دستگاه و درمان بیمار است و به درمان خواب بیمار کمک می نماید.
حیدری در مورد مزیت های دستگاه ایرانی به مشابه خارجی آن اظهار داشت: در دستگاه های مشابه خارجی بای پپ اکثرا یک یا دو ماژول وجود دارد اما دستگاه ایرانی ۵ ماژول دارد. روی دستگاه ایرانی بخشی به نام «مود سی مپ» تعبیه شده است که باعث می شود هوا مداوم به راه هوایی بیمار منتقل شود. همینطور بخشی به نام «مود اتو سی مپ» وجود دارد که دستگاه با استفاده از آن به صورت اتوماتیک شرایط بیمار را سنجش می کند.
وی افزود: بخش «مود بای پپ» هم در نمونه ایرانی وجود دارد که خود به سه مود تقسیم می شود؛ مود اس برای بیمارانی که تنفس خود بخودی دارند، مود تی برای بیمارانی که تنفس خود به خودی ندارند و زیرنظر پزشک بازده زمانی برای تنفس دم و بازدم آنها مشخص می شود و مود اس تی برای بیمارانی است که تنفس خود به خودی نامنظم دارند و گاهی اوقات گرفتار شوک تنفسی می شوند.
حیدری با اشاره به اینکه نسل جدید این دستگاه از صفر تا صد طراحی داخل دارد، خاطرنشان کرد: مهمترین بخش دستگاه بای پپ، ماژول دستگاه است. این ماژول ها و بردها در داخل کشور به همت فارغ التحصیلان دانشگاه شریف و این شرکت دانش بنیان طراحی و ساخته شده است.
وی اظهار داشت: این دستگاه دارای تاییدیه های تولید مستقل و تاییدیه IMED است؛ چون که اگر محصول ما این تاییدیه ها را نداشته باشد، به هیچ وجه نمی توانیم به مراکز درمانی دستگاه را عرضه نماییم.
حیدری با اشاره به اینکه این شرکت دستگاه های دیگر در زمینه تنفس بیماران تولید می کند، اضافه کرد: هم اکنون نسل جدید این دستگاه به صورت طرح مفهومی در شرکت آماده شده است.



منبع:

1399/03/29
23:48:59
5.0 / 5
2541
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵
سایت نکسترو
nextru.ir - مالکیت معنوی سایت نكسترو متعلق به مالکین آن می باشد