در دانشگاه تربیت مدرس تشریح شد
اقدامات حوزه پژوهش وفناوری در مواجهه با كووید-19
در نشست شورای دانشگاه تربیت مدرس، گزارشی از اقدامات و برنامه های حوزه پژوهش و فناوری در مواجهه با كووید-19 عرضه شد.
به گزارش نکسترو به نقل از ایسنا، دکتر جعفریان، مدیر پژوهشی و امور آزمایشگاه ها در این جلسه ضمن اشاره به اهم اقدامات معاونت پژوهشی از آغاز سال ۱۳۹۹، اظهار نمود: دستورالعمل های در ارتباط با بخش های مختلف امور پژوهشی، طی پنج سند تدوین شد که شامل دستورالعمل نحوه انجام فعالیتهای مدیریت پژوهشی و ادارات پژوهشی دانشکده ها، دستورالعمل شروع فعالیتهای پژوهشی دانشجویان در زمان شیوع بیماری کووید19، دستورالعمل نحوه برگزاری جلسات دفاع دانشجویان به صورت الکترونیکی، دستورالعمل حمایت معاونت پژوهشی دانشگاه از پروژه ها، طرح ها و پروپوزال های در رابطه با بیماری کووید 19 و دستورالعمل نحوه فعالیت دانشکده ها و آزمایشگاهها با عنایت به شرایط موج جدید همه گیری بیماری کرونا می شود.
وی اضافه کرد: مطابق سند شماره ۲ (دستورالعمل شروع فعالیتهای پژوهشی دانشجویان در زمان شیوع بیماری کووید 19) در مورد نحوه بازگشت دانشجویان به دانشگاه اقدام شد و ۱۸۲۰ درخواست از جانب دانشکده ها ارسال شد، ۱۴۱۳ مجوز توسط کمیته ایمنی، صادر و ۷۸۷ دانشجو به خوابگاه ها عرضه شدند.
جعفریان تصریح کرد: تعداد جلسات دفاع پیشبینی شده برای نیمه اول سال ۹۹، ۱۰۹۱ جلسه است که تابحال ۵۴ درصد از آن محقق شده است.
وی در مورد تعداد دانشجویان رسوب کرده (تعداد دانشجویانی که فرای دوره سنوات مجاز در دانشگاه حضور دارند) هم خاطرنشان کرد: تعداد کل دانشجویان رسوب کرده در مقطع کارشناسی ارشد ۱۹۳۸ و در مقطع دکتری ۱۲۶۶ نفر است.
وی از دانشکده ها خواست حداکثر طی یک ترم درمورد این دانشجویان تعیین تکلیف و اقدام نمایند.
مدیر پژوهشی دانشگاه خاطرنشان کرد: برای دانشجویان نو ورود هم برنامه مدونی از جانب معاونت پژوهشی تصویب و برای اجرا به دانشکده ها ابلاغ می شود که سبب ایجاد تغییراتی در تمدید تحصیلی دانشجویان خواهد شد و دانشجویان می توانند با حفظ کیفیت در طول تحصیل حضور فعال داشته باشند و در سنوات مجاز از رساله یا رساله خود دفاع کنند.
درادامه اعضای شورا به بیان نظرات و دیدگاه های خود در مورد مسائل پژوهشی پرداختند و دکتر فتح الهی، معاون پژوهش و فناوری هم به بعضی از سوالات مطرح شده، پاسخ داد. رئیس دانشگاه هم از مدیر امور پژوهشی و امور آزمایشگاه ها خواست تا در مورد نگرانی های مطرح شده درباره مسائل پژوهشی دانشگاه مانند دسترسی به آزمایشگاه ها برای ورودی های جدید و افزایش ساعت کار آزمایشگاه با رعایت پروتکل های بهداشتی تمهیدات لازم را انجام دهند.
منبع: نكسترو
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب