محققان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بررسی كردند
چگونگی فعالیت NGOها در دوران همه گیری كرونا
چگونگی فعالیت موسسات مردم نهاد (NGOها) در همه گیری كرونا، توسط محققان مركز تحقیقات مدیریت رفاه اجتماعی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش نکسترو به نقل از ایسنا، دکتر مروئه وامقی، رئیس مرکز تحقیقات مدیریت رفاه اجتماعی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با بیان این خبر اظهار داشت: با این فعالیت پژوهشی میدانی که به سفارش موسسه نیکوکاری " دکتر مجتبی معین " اجرا شده و در مرحله پایانی قرار دارد، چگونگی فعالیت موسسات و تشکل های غیردولتی (NGO ها) و انواع خدمات این موسسات به گروه های صدمه پذیر جامعه همزمان با شیوع کرونا در کشورمان مورد بررسی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: برای دستیابی به مجموعه اقدامات و چالش هایی که از اسفندماه سال قبل و همزمان با همه گیری کرونا در عرضه خدمات موسسات نیکوکاری و خیریه غیردولتی به گروه های صدمه پذیر وجود داشته، با بیشتر از 33 نفر از 24 موسسه مردم نهاد، گفتگو شده و تمامی مطالب مورد بررسی و ارزیابی های علمی و تخصصی قرار گرفته است.
وامقی خاطرنشان کرد: « کودکان کار، افراد سالمند، معلولان، خانواده های کم درآمد، زنان سرپرست خانواده و همینطور مصرف کنندگان مواد مخدر »، همچون گروه های صدمه پذیر مورد هدف در این پروژه تحقیقاتی هستند.
وی ادامه داد: چون خیلی از این گروه های هدف، به شکلی مخاطبان گروه های علمی و تخصصی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی هم محسوب می شوند، مطمئنا گزارش نهایی این مطالعه که در آخرین مرحله تهیه است، می تواند مورد استفاده متخصصان و محققان دانشگاه و مراکز پزشکی – توانبخشی وابسته به این دانشگاه قرار بگیرد.
بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، این دانشگاه با ۲۲ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات، علاوه بر تعلیم و تربیت بیشتر از یک هزار و 800 دانشجو در سه مقطع رشته های تخصصی حوزه های ( رفاه و سلامت اجتماعی، سلامت روانی و توانبخشی )، در طراحی و اجرای پروژه های ملی و منطقه ای هم مشارکت دارد.
منبع: نكسترو
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب