نکسترو
عضو كمیسیون صنایع مجلس:

صرفه جویی ارزی در بخش معدن با كمك دانش بنیان ها محقق می شود

صرفه جویی ارزی در بخش معدن با كمك دانش بنیان ها محقق می شود

به گزارش نكسترو عضو كمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: سالانه ۲ میلیارد دلار سرمایه گذاری در بخش معدن انجام می شود كه با كمك دانش بنیان ها و تولید داخلی می توانیم در این عرصه صرفه جویی ارزی انجام دهیم.


به گزارش خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، مصطفی طاهری روز یکشنبه در ادامه رویداد سه روزه مجازی معرفی نیازهای فناورانه حوزه معدن و صنایع معدنی در صندوق نوآوری و شکوفایی به اعمال تحریم ها ضد ایران اشاره نمود و اضافه کرد: با اعمال تحریم های نفتی امکان فروش نفت ممکن نیست و ازاین رو احتیاج به جایگزین هایی برای آن هستیم که یکی از موارد جایگزینی معدن و مواد معدنی است.
وی تصریح کرد: هم اکنون به علت استفاده از روش های سنتی در حوزه اکتشافات معدنی عقب ماندگی هایی داریم، اکتشاف با روش های سنتی باعث بروز عقب ماندگی ها در این عرصه شده است که در این راستا شرکت های دانش بنیان می توانند کشور را یاری کنند.
نماینده مردم زنجان در مجلس افزود: شرکت های دانش بنیان با استفاده از روش های سنجش از راه دور و تدوین نرم افزارهای بومی می توانند راهکارهایی را برای اکتشاف و استخراج کم هزینه ارائه دهن، ضمن آن که عقب ماندگی های کشور در این حوزه مرتفع می شود.
طاهری خاطرنشان کرد: تأمین امنیت معدن و معدنکاران همچون بخش هایی است که شرکت های دانش بنیان می توانند در جهت رفع نیازمندی های آن اقدام نمایند، کل سرمایه گذاری در حوزه معدن سالانه ۲ میلیارد دلار است که از این میزان یک میلیارد دلار آن به تأمین تجهیزات و ماشین آلات سنگین و یک میلیارد دلار آن صرف تأمین مواد می شود، اگر شرکت های دانش بنیان در این عرصه وارد و نیازمندی های آنرا رفع کند، ۲ میلیارد دلار صرفه جویی در این حوزه خواهیم داشت.
وی به رویکرد مجلس شورای اسلامی در پشتیبانی از فعالیتهای دانش بنیان اشاره نمود و اظهار داشت: یکی از دغدغه های کمیسیون صنایع و معادن طرح جهش تولید است ازاین رو در این کمیسیون، فراکسیون دانش بنیان تشکیل دادیم تا موانع و خلاهای موجود و مشکلات پیش رو شرکت های دانش بنیان برداشته شود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس از شرکت های دانش بنیان خواست تا مشکلات و چالش های پیش رو فعالیتهای دانش بنیان را بیان کنند تا مجلسی ها این طرح را با کمترین مشکل بررسی نمایند.
طاهری با تاکید بر این که پشتیبانی از طرح های دانش بنیان یکی از دغدغه های مجلس است، اضافه کرد: هم اکنون حجم واردات کشور ۴۰ میلیارد دلار است که هر چه بتوانیم این نیازها را در داخل تولید نماییم به استقلال و خودکفایی نزدیک تر خواهیم شد و تحقق این امر فقط نیازمند اعتماد به شرکت های دانش بنیان است.
رویداد مجازی معرفی نیازهای فناورانه حوزه معدن و صنایع معدنی با هدف بازاریابی برای شرکت های دانش بنیان و فناور در این بخش به صورت برخط (آنلاین) از امروز - یکشنبه - به مدت سه روز برگزار می گردد.
در این رویداد مجازی سه روزه ۴۰۲ نفر شرکت کرده اند که از این تعداد ۳۰۷ نفر از شرکت های دانش بنیان، ۵۹ نفر از شرکت های در فرایند دانش بنیانی و ۳۶ نفر هم از شرکت های غیر دانش بنیان هستند.



منبع:

1399/07/07
23:40:42
5.0 / 5
1570
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
سایت نکسترو
nextru.ir - مالکیت معنوی سایت نكسترو متعلق به مالکین آن می باشد