نکسترو
رییس صندوق نوآوری و شكوفایی:

سرمایه گذاری خطرپذیر و گرنت پژوهش بهترین رابط صنعت و دانشگاه هستند

سرمایه گذاری خطرپذیر و گرنت پژوهش بهترین رابط صنعت و دانشگاه هستند

رئیس صندوق نوآوری و شكوفایی ریاست جمهوری، دو خدمت جدید سرمایه گذاری خطرپذیر و اعتبار بلاعوض (گرنت) پژوهش و فناوری را بهترین تسهیل كننده ارتباط صنعت و دانشگاه عنوان نمود.


به گزارش روز چهارشنبه صندوق نوآوری و شکوفایی، علی وحدت طی سخنانی در اختتامیه بیست و دومین کنگره سراسری همکاریهای دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی که به صورت مجازی انجام شد اظهار داشت: دو سرویس جدید صندوق نوآوری، مبحث مورد نظر این کنگره یعنی همکاری بین صنعت و دانشگاه و اهمیت ورود فناوری و نوآوری به صنایع کشور را بیشتر تأمین می کند ؛ این دو برنامه مهم آغاز و اجرایی شده است.
وی توضیح داد: خدمت سرمایه گذاری خطرپذیر به شکل هم سرمایه گذاری در حال انجام می باشد، به این شکل که چنانچه شرکت های دارای طرح های نوآورانه و فناورانه بتوانند با همکاری یک عامل سومی مثل پژوهشگاه، صندوق پژوهش و فناوری و مرکز تحقیقاتی، ۲۰ درصد از آورده مورد نیاز برای اجرای طرح را تأمین مالی کنند صندوق نوآوری و شکوفایی ۸۰ درصد باقی را به صورت هم سرمایه گذاری در طرح مشارکت خواهد نمود.


وحدت اضافه کرد: خصوصیت این سرویس جدید در مقایسه با تسهیلات، عدم احتیاج به وثیقه های مختلف برای دریافت پول است و هزینه مورد نیاز برای مشارکت در سرمایه گذاری از راه صندوق نوآوری بدون وثیقه تأمین می شود. طرح هایی که تابحال جهت استفاده از این خدمت رجوع شده با کمک صندوق های پژوهش و فناوری و شتاب دهنده ها بعنوان عامل سوم بودند.
وحدت با اشاره به اینکه طرح هم سرمایه گذاری از جهت الگوسازی و روش تأمین مالی یک سرویس مالی خوب است، اظهار داشت: برای تأمین مالی حوزه نوآوری باید از روش های نوآورانه و جدید استفاده گردد. تابحال استقبال خوبی هم از این خدمت شده است.
وی، سرویس دیگر تسهیل کننده ارتباط صنعت و دانشگاه را گرنت تحقیق و توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی عنوان نمود و اظهار داشت: این خدمت امکان دارد برای مخاطبان کنگره جذاب باشد. شرکت های دانش بنیان و یک مرکز تحقیق و توسعه که در پژوهشگاه، دانشگاه یا حتی بخش خصوصی حضور دارد می توانند در چارچوب یک قرارداد برای رفع نیاز فناورانه آن شرکت و توانمندسازی شرکت دانش بنیان به شکل بلاعوض تا ۸۰ درصد هزینه را از صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت نمایند. هدف این سرویس، نزدیک سازی بخش تحقیق و توسعه کشور، مراکز پژوهشی و فناوری و مراکز فناوری در دانشگاه ها و پژوهشگاه ها به بخش نیاز اصلی و تولیدی در صنعت است.
وی افزود: همانطور که صندوق نوآوری برای فروش محصولات دانش بنیان خدمات لیزینگ به شرکت های خریدار عرضه می کند، خدمت گرنت تحقیق و توسعه هم در عمل لیزینگ R&D شرکت ها است. تابحال این سرویس در دانشگاه ها معرفی شده و امیدواریم که برای دستیابی به اهداف متعالی در کشور و نزدیکی صنعت و دانشگاه کمک کننده باشد.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اضافه کرد: جهت استفاده بهینه از توان علمی و دانشگاهی در صنعت باید شرکت های دانش بنیان حمایت شوند تا نخبگان دانشگاهی که مهمترین محصولات دانشگاه هستند در بخش خصوصی یا صنعت به کار گرفته شوند. با پلت فرم نوآوری باز، خدمات هم سرمایه گذاری و گرنت تحقیق و توسعه، صندوق نوآوری زمینه ساز استفاده بهینه از این ظرفیت ها است.



منبع:

1399/06/27
19:21:28
5.0 / 5
1790
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۱
سایت نکسترو
nextru.ir - مالکیت معنوی سایت نكسترو متعلق به مالکین آن می باشد