رییس ایمیدرو:
ارتباط صنعت و دانشگاه به نهادسازی نیاز دارد
به گزارش نكسترو رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) در مورد اعتماد بین صنعت و دانشگاه اظهار داشت: در این حوزه صنعت به دانشگاه معترض بود و دانشگاه نگران از برخورد صنعت بود، ازاین رو احتیاج به تغییر فرهنگ داریم و برای تغییر فرهنگ هم به نهادسازی نیاز است.
خداداد غریب پور روز سه شنبه در مراسم کلنگ زنی مرکز نوآوری تحول دیجیتال در فولاد در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در جمع خبرنگاران اضافه کرد: هدف از ایجاد و راه اندازی این مرکز برداشتن فاصله دانشگاه و صنعت است. علم اگر در عمل استفاده گردد تکنولوژی می شود، علم را در دانشگاه و تکنولوژی را در صنعت داریم.
وی بیان نمود: با ایجاد این مراکز و پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان و تسهیل ارتباط بین دانشگاه با صنعت با تغییرات تکنولوژیک دنیا در این مراکز به این هدف می رسیم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، در مورد نبود ارتباط بین دانشگاه و صنعت در گذشته اظهار داشت: نهادها وسازمان ها فرهنگ سازی را شکل می دهند. باید دانشگاه و صنعت به گفت و گو بنشینند و در نشست های مشترک به راهکار مشترک برسند. خوشبختانه ایمیدرو بعنوان یک سازمان توسعه ای این کار را انجام داده و روسای دانشگاه ها پیشتاز و همکار ما هستند.
غریب پور اضافه کرد: در بخش پژوهش پارسال در ایمیدرو، رشد ۵۰ درصدی در اعتبارات پژوهش و در بخش اعتبارات آموزشی رشد ۱۰۰ درصدی داشتیم. ما احتیاج به فرهنگ سازی و نهاد سازی داریم. عزم ما و دانشگاه ها بر این است که این مراکز توسعه پیدا کند. با توسعه این مراکز رابطه بین دانشگاه و صنعت هم تسهیل و نهادینه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه اولویت ما استفاده از ظرفیت دانشگاه ها است، اظهار داشت: تفاهم نامه های گوناگونی با دانشگاه های مختلف منعقد کرده ایم. ازاین رو توسعه را در این حوزه بومی و از ظرفیت همه دانشگاه ها استفاده خواهیم کرد.
غریب پور خاطرنشان کرد: هوشمندسازی و فناوری دیجیتال باید در اکتشاف اولیه، اکتشاف ثانویه، استخراج، صنایع پایین دستی مورد استفاده قرار گیرد. هم اکنون فولاد مبارکه از معدن تا محصول نهایی را در اختیار خود دارد و مرکز نوآوری تحول دیجیتال در زنجیره معدن و هر بخشی از این صنعت می تواند موثر باشد، این به نوبه خود اتفاق کم نظیری است.
وی تصریح کرد: این مرکز تبدیل به جایی می شود که گروه های کوچک استارتاپی خلق شود و فولاد مبارکه بر روی آنها سرمایه گذاری کند.
غریب پور اظهار داشت: انقلاب صنعتی چهارم، ایحاد بهره وری و ارزش افزوده بالا است. هدف هوشمندسازی صنایع کاهش ضایعات، مصرف سوخت و بهره برداری با ارزش افزوده بالا است.
کلنگ مرکز نوآوری تحول دیجیتال در صنعت فولاد امروز در زیربنای هزار و ۱۷۳ مترمربع با کاربری استارت آپ استودیو تحول دیجیتال در صنعت فولاد برای استقرار هسته های نوآور و شرکت های فناور امروز با حضور حمیدرضا عظیمیان مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان، خداداد غریب پور رئیس هیات عامل ایمیدرو و معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت و محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به زمین زده شد.
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب