توسط انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی كشور انجام می شود
اجرای طرح ملی استانداردسازی و معرفی غذاهای بومی ایرانی
نکسترو: نکسترو: اجرای طرح ملی «استانداردسازی و ترویج غذاهای بومی ایران» از جانب دبیرکل کمیسیون یونسکو در ایران، به انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور سپرده شد.
به گزارش نکسترو به نقل از ایسنا، پیرو تفاهمنامه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با یونسکو، طرح ملی «استانداردسازی و ترویج غذاهای بومی ایران» از راه دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران، به انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور سپرده شد.
در نامه کمیسیون ملی یونسکو-ایران آمده است:
«با توجه به اهمیت مبحث برندسازی فرهنگی غذا، در گفتمان سازی و معرفی ایران و هم لزوم سیاست گذاری در جهت ترویج غذای ایرانی، امید است با اقدام فوری آن، انستیتو در جهت اجرای طرح «استاندادسازی و ترویج غذاهای بومی ایران» با همکاری کمیسیون ملی یونسکو ایران اطلس جامع فاخر و شایسته ای از غذاهای ایرانی تهیه شود تا از راه نشر آن بعنوان یکی از نقاط اتصال بین فرهنگ ها، فرهنگ غنی ایران در حوزه غذا به جهان معرفی شود».
منبع: نكسترو
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب