نکسترو

ایجاد گرنت بین المللی برای اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران

ایجاد گرنت بین المللی برای اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران

به گزارش نکسترو، رئیس دانشگاه تهران از ایجاد گرنت بین المللی برای اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران از سال 1402 آگاهی داد و اظهار داشت: منابع مالی این گرنت از محل شهریه دانشجویان بین الملل تامین می شود.



به گزارش نکسترو به نقل از ایسنا، دکتر سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران در دهمین و آخرین نشست شورای دانشگاه تهران که با حضور اعضای هیأت رئیسه و رؤسای دانشکدگان، دانشکده ها و مراکز و مؤسسات وابسته به دانشگاه تهران در محل تالار شهید سلیمانی دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به هدفگذاری دانشگاه تهران برای افزایش پذیرش دانشجوی بین الملل از کشورهای مختلف، اظهار داشت: درحال نزدیک شدن به هدفگذاری انجام شده در جذب دانشجوی بین الملل هستیم. موفقیت دراین زمینه مستلزم اقدام فعالانه گروههای علمی و دانشکده ها در حوزه سرعت بخشی به بررسی درخواست های تحصیل در دانشگاه تهران است. چون وقتی پروسه بررسی درخواست ها طولانی می شود، بعضاً داوطلبان غیرایرانی تحصیل در دانشگاه تهران که سوابق تحصیلی خوبی هم دارند، حاضر می شوند در دانشگاه های دیگر ثبت نام کنند.

وی رعایت استانداردهای کیفی متقاضیان تحصیل را اصل اول دانشگاه تهران در پذیرش دانشجوی بین الملل دانست و اشاره کرد: در عین حفظ کیفیت، لازم است به ارتقای کمی در حوزه پذیرش دانشجوی بین الملل هم توجه داشته باشیم. هدف از افزایش دانشجویان بین الملل، فقط درآمدزایی نیست، بلکه از نظر وجهه ای که از نظام اسلامی در دنیا ارائه می شود حائز اهمیت می باشد. دانشجویان بین الملل می توانند بهترین سفرا برای جمهوری اسلامی ایران در سراسر دنیا باشند.

رییس دانشگاه تهران همین طور با اشاره به مصوبه جدید هیأت امنای این دانشگاه جهت راه اندازی شعبه دانشگاه تهران در کشور گرجستان، از پردیس بین المللی ارس دانشگاه تهران به عنوان معین این شعبه بین المللی دانشگاه تهران نام برد و اظهار داشت: دکتر زهرا امام جمعه رییس پردیس بین المللی ارس به عنوان سرپرست شعبه دانشگاه تهران در گرجستان ایفای نقش خواهدنمود.

وی همین طور از مذاکره با یک بخش خصوصی ایرانی و همین طور شرکت مپنا بمنظور راه اندازی شعبه دانشگاه تهران در کشور ازبکستان آگاهی داد.

دکتر مقیمی در بخش دیگر سخنانش از آماده سازی نسخه اولیه برنامه راهبردی دانشگاه تهران توسط معاونت برنامه ریزی و توسعه منابع دانشگاه آگاهی داد و اظهار داشت: این برنامه بعد از ارزیابی در کمیته های تخصصی، نهایی خواهد شد.

آماده سازی نسخه اولیه برنامه راهبردی دانشگاه تهران

وی اضافه کرد: رویکرد ما در تدوین برنامه راهبردی دانشگاه متفاوت از گذشته است؛ به شکلی که بجای پرداختن به همه موضوعات که اغلب راهبردها به سبب فقدان منابع کافی قابل تحقق نیستند، در تدوین برنامه راهبردی حاضر تلاش گردیده تا رویکرد موضوع محوری (Issues oriented) مدنظر قرار گیرد و به تناسب نیروها و منابع مالی که در اختیار داریم، اقدامات عملی (action plan) در هر زیرموضوع مشخص گردد.

رییس دانشگاه تهران اظهار داشت: برنامه های راهبردی که در دستگاهها تدوین می شوند، بیشتر حالت زینت المجالس دارند، اما برنامه راهبردی مدنظر دانشگاه تهران دارای رویکرد عملیاتی و واقع گرایانه است. گاهی در برنامه های راهبردی اصلاً به برنامه عملیاتی آن و این که در چه دوره زمانی باید اجرائی شود، اشاره ای صورت نمی گیرد؛ در صورتیکه سعی شده تا برنامه راهبردی دانشگاه به نحوی تدوین شود که عاری از این نقیصه باشد.

دکتر مقیمی درباره ی حق التدریس های معوق مدرسان و اعضای هیأت علمی نیز گفت: تامین منابع پرداخت حق التدریس ها باید بوسیله درآمدهای اختصاصی دانشکده ها صورت گیرد، اما دانشکده ها در حوزه تامین این منابع مشکل دارند. بر همین اساس، جمع بندی پرداخت حق التدریس ها در دانشکده ها انجام شده و اقدام لازم برای پرداخت آنها تا آخر سال صورت می گیرد.





منبع:

1402/01/01
15:35:11
5.0 / 5
509
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
سایت نکسترو
nextru.ir - مالکیت معنوی سایت نكسترو متعلق به مالکین آن می باشد