معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت:
عملکرد حوزه سلامت در دوران دفاع مقدس، بر پایه علم و فناوری بوده است
به گزارش نکسترو، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت در مورد برگزاری همایش ملی جایگاه علم و فناوری در دفاع مقدس، اظهار داشت: این همایش فرصت مغتمی است تا نشان دهیم، عملکرد حوزه سلامت در دوران دفاع مقدس بر پایه علم و فناوری بوده و در حوزه های بهداشت، درمان، جراحی ها، امداد و انتقال، بیمارستان های صحرایی، بیماران شیمیایی و غیره دستاوردهای ارزشمندی کسب شده است و اثرات آن در آینده روش های نوین درمانی، انواع جراحی ها و توانبخشی افراد قابل رؤیت است.
به گزارش نکسترو به نقل از ایسنا، همایش ملی جایگاه علم و فناوری در دفاع مقدس و نمایشگاه جانبی آن در سه شنبه ۱۵ آذر ماه سالجاری برگزار می شود. جهت برگزاری این رویداد کمیته ی علمی وزارت بهداشت در همایش ملی علم و فناوری در دوران دفاع مقدس به ریاست دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت تشکیل و دو نشست آن تابحال برگزار شده است.
یونس پناهی، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت در اینباره اظهار نمود: در زمان دفاع مقدس ستاد اعزام اضطراری متشکل از پزشکان و جراحان فعالی بود که در لحظه جهت عرضه خدمات اورژانسی اعزام می شدند. ضروریست در این فرصت از این افراد قدردانی شود و اسامی آنها در مستندی ثبت و ضبط شود.
پناهی خاطرنشان کرد: این همایش فرصت مغتمی است تا نشان دهیم، عملکرد حوزه سلامت در دوران دفاع مقدس بر پایه علم و فناوری بوده و در حوزه های بهداشت، درمان، جراحی ها، امداد و انتقال، بیمارستان های صحرایی، بیماران شیمیایی و غیره دستاوردهای ارزشمندی کسب شده است و اثرات آن در آینده روش های نوین درمانی، انواع جراحی ها و توانبخشی افراد قابل رؤیت است.
بنابر اعلام روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، در نشست های کمیته با تایید اعضای حاضر محورهایی جهت برگزاری همایش و نمایشگاه شامل تجارب مدیریت بهداشتی و درمانی در دوران دفاع مقدس، علم و فناوری و مدیریت منابع در دوران دفاع مقدس، اقدامات تخصصی علمی و فناورانه در حوزه درمان در دوران دفاع مقدس، بهره گیری از دستاوردهای دفاع مقدس در پیشرفت علم و فناوری، بهره از دستاوردهای دفاع مقدس در پیشرفت علم و فناوری در مقابله با تهدیدات تروریستی و حوادث هسته ای نیروگاهی و CBRN و استفاده از علم و فناوری در مدیریت عوارض ناشی از جنگ پیشنهاد شد.
همچنین در این جلسه بر لزوم برگزاری میزگردی با نگاه آینده حوزه طب رزمی و برگزاری کارگروه های تخصصی مختلف مانند کارگروه جراحی، بیهوشی، بیماری های عفونی و نوروسرجری تاکید شد.
تدوین یک کتاب جامع و مستقل در حوزه بهداشت و درمان در دفاع مقدس علاوه بر کتاب مقالات همایش، مستندی از این رویداد و رشادت های کادر بهداشت و درمان در زمان دفاع مقدس خواهد بود.
بهره برداری از ظرفیت های مراکز تحقیقاتی و مجلات تخصصی در حوزه بهداشت و درمان و دفاع مقدس از راه برگزاری جلسات هم اندیشی با مراکز تحقیقاتی در رابطه با جنگ و حوادث ناشی از جنگ برای دریافت مقاله و مستندات میسر خواهد بود.
منبع: نكسترو
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب