رییس پارك علم و فناوری دانشگاه تهران:
مركز نوآوری تحول دیجیتال در فولاد نماد همكاری دولت، صنعت و دانشگاه است
به گزارش نكسترو رئیس پارك علم وفناوری دانشگاه تهران اظهار داشت: ایجاد مركز نوآوری تحول دیجیتال در فولاد، نماد همكاری بخش های دولت، صنعت و دانشگاه بعنوان اركان اصلی اكوسیستم نوآوری در كشور است.
عباس زارعی هنزکی روز سه شنبه در حاشیه مراسم کلنگ زنی مرکز نوآوری تحول دیجیتال در فولاد در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه ایرنا اضافه کرد: تحول دیجیتال و تحول الکترونیک در دنیا حدود ۶ سال است که بعنوان انقلاب مطرح می شود. ستادهای مختلفی در کشور در این حوزه تشکیل شده است، اما اینکه عملا در صنعت وارد شویم و دانشگاه و صنعت کنار هم کاری را با هم شروع کنند از ۵ ماه پیش صورت گرفته است.
وی بیان نمود: مفاهیم در این حوزه چیده شد. اینکه در تحول دیجیتال دانشگاه تهران، فولاد مبارکه و صنایع کشور در فاز یک با مرکزیت صنعت فولاد و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کاری را شروع نماییم که مرکز نوآوری، محلی برای گردآوری متخصصان و تصمیم گیری و کار بر روی پروژه های نوآوری در تحول دیجیتال باشد، برنامه ریزی شده است.
زارعی افزود: در این مرکز بخش دولت، صنعت و دانشگاه که ارکان اصلی اکوسیستم نوآوری هستند گردهم جمع شده و کاری را انجام خواهند داد. مفاهیم در این خصوص آماده است و مدیریت، حاکمیت و مالکیت در این مرکز نوآوری مشخص شده است.
وی بیان نمود: در تمام زنجیره ارزشی فولاد از جایی که معدن با سامانه اطلاعات جغرافیایی شناسایی می شود تا جایی که به دست مشتری می رسد و نظر مشتری را در مورد ارائه خدمات می گیریم، همه در زنجیره ارزشی دیجیتال است.
زارعی اضافه کرد: تحول دیجیتال در تمام زنجیره ارزشی هم بعنوان توانمندساز و هم بعنوان جایگاهی که فولاد را در راه رشد و توسعه جهانی خود قرار می دهد، دیده شده است.
وی در مورد جایگاه ما در این بخش نسبت به جهان اظهار داشت: از آنجایی فولاد مبارکه تصمیم گرفته علاوه بر فولاد سازی، ایجاد تکنولوژی کند و تکنولوژی هم بفروشند، از این حیث حتما باید به تحول دیجیتال ورود نماییم. دنیا به این سمت حرکت کرده و پلتفرم ها شکل گرفته است. آنچه در این مرکز در ارتباط صنعت، دانشگاه و دولت ایجاد خواهد شد، ما را در مقامی در دنیا قرار خواهد داد که بتوانیم انتقال تکنولوژی داشته باشیم.
زارعی اضافه کرد: فولاد مبارکه که از صنایع پیشرو کشور است پس از چهل سال از نظر دانش فنی و دانش فردی و سازمانی بر کار خود اشراف دارد و به برداشتن چند گام به جلو کمک خواهد نمود.
وی درباره علت انتخاب دانشگاه تهران جهت راه اندازی این مرکز، تصریح کرد: در تحول دیجیتال، همه ارکان یک دانش مورد نیاز است. چون فرهنگ سازی مهم می باشد. ازاین رو محتوا، طراحی، علوم اجتماعی، شناسایی زبان، علوم شناختی و علوم مهندسی نیاز داریم و همه این ها در دانشگاه تهران وجود دارد. اگر بخواهیم تحول دیجیتال در کشور شروع شود درگیر کردن دانشگاه تهران بعنوان دانشگاه جامع تنها راه دولت می باشد. دانشگاه تهران یک شبکه فناوری قوی دارد و با داشتن دانشکده ها و پردیس های دانشگاهی، منابع طبیعی، انسانی و مالی می تواند کمک نماید.
وی خاطرنشان کرد: جهت راه اندازی این مرکز ۸ میلیارد تومان بودجه لازم است و تا ۶ ماه آینده فضای فیزیکی این مرکز آماده بهره برداری و استفاده استارتاپ ها در این حوزه است.
مرکز نوآوری تحول دیجیتال در صنعت فولاد در زیربنای هزار و ۱۷۳ متر مربع با کاربری استارتاپ استودیو تحول دیجیتال در صنعت فولاد برای استقرار هسته های نوآور و شرکت های فناور برنامه ریزی شده است.
منبع: نكسترو
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب