شرکت های دانش بنیان در مازندران حدود ۶۰۰ نوع کالا تولید می کنند
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران بر ضرورت توجه به شرکت های دانش بنیان در بخش های مختلف اقتصادی استان برای رونق اشتغال و تحقق شعار سال اصرار کرد و اظهار داشت که شرکت های دانش بنیان موجود در استان اکنون 588 قلم کالا در استان تولید می کنند.
به گزارش نکسترو به نقل از ایرنا، حسن خیریانپور عصر چهارشنبه در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان در ساری تعداد شرکت های دانش بنیان مازندران را ۹۸ واحد اعلام نمود و افزود که طبق برنامه ریزی تعداد این شرکتها امسال باید دو برابر شود.
وی توجه ویژه به شرکت های دانش بنیان و همراهی دستگاه های اجرائی با این شرکتها را مهم ترین محور و برنامه توسعه اقتصادی مازندران امسال برشمرد و اظهار داشت: میزان تولیدات این واحدهای هم اکنون مطلوب نمی باشد و رونق فعالیتشان برای اشتغال آفرینی و تنوع دادن به تولیدات دانش بنیان نیازمند حمایت دستگاه های اجرائی به ویژه بانکها در ارائه تسهیلات است.
معاون استاندار مازندران با بیان اینکه برای سال جاری ایجاد حدود ۵۳ هزار شغل پایدار جدید در زمینه های مختلف کشاورزی، صنعتی و گردشگری برای استان هدفگذاری شده و تعهد شمرده می شود، اشاره کرد: طبق برنامه ریزی های انجام شده حدود ۷۰ درصد از مشاغل پایدار جدید باید با پشتیبانی از شرکت های دانش بنیان محقق شود.
وی خواهان ورود جدی شرکت های دانش بنیان به بخش کشاورزی بعنوان محور اصلی توسعه مازندران شد و اضافه کرد: امسال برای ورود شرکت های دانش بنیان به بخش کشاورزی برنامه داریم و در همین راستا هم حدود یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای افزایش تولید در بخش کشاورزی با محوریت نقش آفرینی شرکت های دانش بنیان در نظر گرفته شده است.
خیریانپور اظهار داشت: متاسفانه هم اکنون کمتر از ۱۰ درصد ظرفیت شرکت های دانش بنیان در مازندران فعال است، اظهار داشت: توسعه اقتصادی در مازندران باتوجه به خاصیت های خاص استان باید دانش بنیان باشد ولی اکنون از ۲۲ شهرستان استان تنها هشت شهرستان دارای مرکز رشد و فناوری هستند.
معاون استاندار مازندران با تاکید بر این نکته که استانداری جهت راه اندازی مراکز رشد و فناوری در تمامی شهرستان های استان آمادگی دارد، اضافه کرد: تمام دستگاه های اجرائی باید برای رونق و رشد اقتصادی هشت درصدی در استان پای کار بیایند و در گام نخست باید تمامی زیرساخت ها برای ورود آسان دانش بنیان ها به اقتصاد مازندران فراهم گردد.
در این جلسه مشکلات ۱۰ واحد صنعتی راکد و نیمه فعال استان که دارای مشکلات نقدینگی، بیمه ای و مالیاتی بودند بررسی و تصمیمات لازم برای بازگرداندن آنها به چرخه تولید گرفته شد.
طبق آمارهای رسمی در استان مازندران ۲ هزار و ۶۰۰ واحد تولیدی و صنعتی وجود دارد. سهم صنعت از مجموع اشتغال های موجود در مازندران ۳۰ درصد است.