نکسترو

تبدیل ضایعات مواد غذایی به كود مایع

تبدیل ضایعات مواد غذایی به كود مایع

نکسترو: پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیا ریورساید راهکار جدیدی را برای تبدیل ضایعات مواد غذایی به کود با بهره گیری از پروسه تخمیر ابداع کردند.


به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری ساینس دیلی، در این شیوه جدید، پژوهشگران از ضایعات صنعت تولید نوشیدنی ماءالشعیر از مالت برای تخمیر ضایعات مواد غذایی استفاده کردند و در نتیجه این پروسه نوعی کود مایع غنی از مواد مغذی به دست آمد.
محققان بمنظور آزمایش تاثیر این کود مایع بر رشد گیاهان، آنرا با آب مورد استفاده برای آبیاری مرکبات مخلوط کرده و از آن برای آبیاری یک گلخانه در چرخه بسته استفاده کردند. ظرف مدت ۲۴ ساعت از شروع آبیاری با این کود، جمعیت باکتری های مفید گیاهان و خاک گلخانه به میزان دو تا سه برابر افزایش پیدا کرد. این باکتری های مفید، ترکیباتی را تولید می کنند که علاوه بر تقویت و تسریع رشد گیاهان سبب افزایش مقاومت آنها در مقابل بیماریها هم می شود.
همچنین در این آزمایش مشخص شد بعد از ترکیب کود با آب ابتدا میزان کربن موجود در آب افزایش قابل توجهی یافته و سپس به سرعت کاهش پیدا می کند. این وضعیت نشان میدهد باکتری ها از این کربن برای تولید مثل استفاده می نمایند. نکته قابل توجه دیگر این که کود مایع سبب رشد میکروب های مضر نمی گردد و پژوهشگران هیچ میکروب خطرناکی همچون سالمونلا را در سیستم مورد آزمایش شناسایی نکردند.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Frontiers in Sustainable Food Systems انتشار یافته است.



منبع:

1399/11/15
13:10:42
0.0 / 5
108
مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
سایت نکسترو
nextru.ir - مالکیت معنوی سایت نكسترو متعلق به مالکین آن می باشد