نکسترو
پژوهشگر منتخب جشنواره ابوریحان تاكید كرد

ضرورت تحقیق در زمینه تاثیر ورزش بر كووید 19

ضرورت تحقیق در زمینه تاثیر ورزش بر كووید 19

پژوهشگر منتخب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی،  مهم ترین تأثیر پژوهش را برقراری ارتباط با دنیای ناشناخته پیرامون بیان کرد و اظهار داشت: پژوهش، فن آوری و کارآفرینی سه محور اصلی رشد و تعالی هر کشور است و تأثیرگذاری آن در جهان کنونی و آینده، بسیار روشن است.


به گزارش نکسترو به نقل از ایسنا، دکتر محمد رستمی نژاد، دکترای تخصصی ایمونولوژی و عضو هیأت علمی پژوهشکده ی گوارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه نخبگان باید پاسخ تمامی پرسش های خودرا از راه پژوهش بیابند، اظهار داشت: نتایج حاصل از تحقیق همیشه قابل استناد است و خللی در آن وارد نمی گردد.
وی به پژوهشگران جوان سفارش کرد: از آنجاکه مقالات منتخب از طرح های تحقیقاتی در رزومه ی افراد برای همیشه باقی می ماند، قبل از موافقت همکاری در هر طرح تحقیقاتی، درباره ی چگونگی انجام کار تحقیق و تفحص کنید.
رستمی نژاد با اشاره به اینکه دستیابی به هر هدفی، نیازمند برنامه ریزی، آینده نگری، پشتکار و در نهایت توکل به خدای بزرگ است، ضمن اشاره به سیر پیشرفت خود، اظهار داشت: با انجام هر طرح تحقیقاتی علاقه ام به ارائه طرح جدید و مطالعه ی موضوع جدید بیش تر می شد؛ به صورتی که در سال ۱۳۹۲ و ۱۳۹۸ در جایگاه پژوهشگر غیر هیأت علمی، برگزیده ی دانشگاه شدم و تا حالا بیش از ۲۰۰ مقاله و هفت جلد کتاب و سه ثبت اختراع در کارنامه ی خود دارم.
وی با تکیه بر اهمیت هدفمند بودن در کارهای پژوهشی، اظهار داشت: در طول دوره فعالیت پژوهشی بر روی یک موضوع تمرکز کرده و تمام تلاشم را در جهت ارائه راه کارهای مناسب بمنظور پیشگیری و درمان بیماری سلیاک در ایران به کار گرفتم.
وی شرکت در کنگره های علمی و بین المللی را موثر دانست و افزود: از این طریق می توان ضمن برقراری ارتباط با اساتید برجسته، پروژه های مناسب و موثر طراحی و اجرا کرد. با همین روش حداقل پنج مقاله با ایمپکت بالای ۱۰ منتشر کردم.
وی در این رابطه به تاسیس اولین دپارتمان تحقیقاتی بیماری سلیاک در پژوهشکده گوارش و کبد کشور اشاره نمود و اظهار داشت: در این دپارتمان تلاش شده تا دانشجویان برای انجام طرح های تحقیقاتی در رابطه با این رشته جذب شوند.
این عضو هیات علمی دانشگاه مهم ترین تأثیر پژوهش را برقراری ارتباط با دنیای ناشناخته ی پیرامون بیان کرد و اظهار داشت: پژوهش، فن آوری و کارآفرینی سه محور اصلی رشد و تعالی هر کشوری ست و تأثیرگذاری آن در جهان کنونی و آینده، بسیار روشن است.
رستمی نژاد همین طور با اشاره به اینکه رکن اصلی تمامی تصمیمات در سطح کلان برای پیشگیری، درمان و حتی ساخت واکسن کرونا، انجام پژوهش های کاربردی است، اظهار داشت: ورزش و فعالیتهای بدنی نقش کلیدی در بالا بردن سطح ایمنی بدن در مقابله با عفونت ها دارد. بطور حتم انجام پروژه ای تحقیقاتی در حیطه ی ورزش و انتشار یافته های آنها در وضعیت کنونی می تواند راه گشای بازگشت سلامت و امید به خانواده های ایرانی باشد.
وی خطاب به دانشجویان بهشتی سفارش کرد: بی شک کسانی که در این دانشگاه پذیرفته شده اند و در حال تحصیل هستند، از نخبگان کشورند و در طول تحصیل پرسش های فراوانی در ذهن شان ایجاد می شود. سفارش ی من این است که پاسخ تمامی پرسش های خودرا از راه پژوهش بیابند. نتایج حاصله از تحقیق همیشه قابل استناد است و خللی در آن وارد نمی گردد.
به گزارش مفدا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر محمد رستمی نژاد در بیست و یکمین دوره از جشنواره ی پژوهشی ابوریحان بیرونی که روز سه شنبه دوم دی ماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، موفق به کسب جایگاه پژوهشگر منتخب در رتبه ی استادیار پایه شد.



1399/10/09
12:23:20
5.0 / 5
1492
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
سایت نکسترو
nextru.ir - مالکیت معنوی سایت نكسترو متعلق به مالکین آن می باشد