نکسترو

ایران بعنوان پایگاه منطقه ای WHO در حوزه علوم تغذیه و صنایع غذایی انتخاب گردید

ایران بعنوان پایگاه منطقه ای WHO در حوزه علوم تغذیه و صنایع غذایی انتخاب گردید

نكسترو: انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی كشور به انتخاب سازمان جهانی بهداشت (WHO) برای چهار سال آینده در حوزه ی علوم تغذیه و صنایع غذایی پایگاه منطقه ای همكاری ها در حوزه كشور های مدیترانه ی شرقی شد.


به گزارش نکسترو به نقل از ایسنا، دکتر جلال الدین میرزای رزاز، رئیس دانشکده و انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، با بیان این خبر، اظهار نمود: اهمیت غذا و تغذیه در دنیا این روزها، بیشتر از هر زمان دیگری احساس شده تا جایی که در بعضی از کشورهای توسعه یافته بحث تاسیس وزارت غذا و تغذیه مطرح شده، در ایران هم در جلسه شهریور ماه هیئت دولت، وزارت خانه های بهداشت درمان و جهاد کشاورزی مامور شدند تا مقدمات استقلال غذا را فراهم نمایند.
وی افزود: در این مقطع ایران در رقابت نزدیک با کشورهایی مانند عربستان، امارات متحده عربی که تلاش فراوانی برای استقرار پایگاه غذا و تغذیه WHO در کشورهایشان را داشتند، قرار داشت و با پیگیری فراوان انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، برای چهار سال آینده این پایگاه در ایران تثبیت شد تا خدمات خویش را به حوزه کشورهای Emro عرضه کند.
بنا بر اعلام روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، رزاز عنوان کرد: همکاریهای نزدیک تیم وزارت بهداشت خصوصا معاونت بین الملل وزارت متبوع با انستیتو تغذیه نقش مهمی در برقراری این ارتباط مهم داشت.
وی ابراز امیدواری کرد که اینگونه همکاریهای بین المللی در حوزه مهم غذا و تغذیه بتواند سبب ارتقاء سلامت مردم شود.




منبع:

1399/08/07
23:35:51
5.0 / 5
451
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
سایت نکسترو
nextru.ir - مالکیت معنوی سایت نكسترو متعلق به مالکین آن می باشد