نکسترو

کناره گیری رئیس یک دانشگاه در ژاپن به سبب سرقت علمی از خود

کناره گیری رئیس یک دانشگاه در ژاپن به سبب سرقت علمی از خود

نکسترو: نکسترو: توشیاکی میازاکی؛ رئیس دانشگاه آیزوی ژاپن پس از آن که مشخص شد او یک مقاله کنفرانسی را در موارد گوناگون منتشر نموده است، مجبور به کناره گیری شد.



به گزارش ایسنا و به نقل از تی اچ ای، پس از انتشار گزارش دو تحقیق و بررسی که در آنها عنوان شده بود، رئیس یکی از دانشگاه های ژاپن چندین مقاله علمی خودرا دو بار ارسال کرده(یا اصطلاحا مرتکب سرقت علمی از خود شده) است، این رئیس دانشگاه مجبور به استعفا شد.

توشیاکی میازاکی برمبنای اطلاعیه ای که در ۳۱ ژوییه صادر شد، توسط دانشگاه آیزو به سبب درخواست بودجه تحقیقات فدرال «بدون انجام مراحل رسمی دانشگاه» مجرم شناخته شد. در این بیانیه عنوان شد: پروفسور میازاکی که تحقیقاتش بر شبکه های اطلاعاتی و پردازش متمرکز است، بعد از سفارش هیئت رسیدگی به استعفا، بلا فاصله از سمت خود کناره گیری کرد.

استعفای او حدودا سه سال بعد از آن صورت گرفت که دانشگاه فوکوشیما ادعاهای ناشناسی در خصوص سرقت علمی توسط میازاکی دریافت کرد. ادعا شده بود که میازاکی دستکم چهار مورد سرقت علمی انجام داده است. در فوریه ۲۰۲۲، تحقیق و بررسی دانشگاه این ادعاها را تایید نمود و ۲۰ درصد از حقوق یک ماه او را قطع کرد.

با این حال، یک ماه بعد میازاکی، خودش گزارش داد که ۱۲ مقاله دیگر او نیز مشکوک به سرقت علمی هستند. تحقیق و رسیدگی در مورد ۵۴ مقاله او حالا به نتیجه رسیده است و وی در هشت مورد از این مقاله ها و در مجموع در ۱۲ مورد، سرقت علمی از خود داشته و یا آنها را دو بار ارسال کرده است.

بر اساس این تحقیق و بررسی که توسط دانشگاه آیزو انتشار یافته است، یک مقاله انتشار یافته در سال ۲۰۱۲ شامل «فصل هایی مشابه با سه مقاله قبلی او بوده، اما در کتاب شناسی مقاله، آن مقالات درج نشده بودند».

مقاله دیگری که به کنفرانسی در سال ۲۰۱۱ ارائه شده است، فقط نسخه کوتاه شده یک مقاله قبلی او بوده و هیچ چیز جدیدی در آن وجود نداشته است. در صورتیکه مقاله دیگر وی در سال ۲۰۱۱، تنها تلفیقی از مطالب چهار مقاله پیشین او بوده است.

همان موضوع تحقیق که در مقاله دیگری نیز مورد بحث قرار گرفته بود، برمبنای مطالبی بود که بطور مداوم در کنفرانس های بین المللی ارائه شده بود.

نتیجه این که میازاکی بطور قابل توجهی از وظیفه اساسی مراقبت که یک پژوهشگر انتظار می رود، غفلت کرده است. این تحقیق و بررسی نشان داده که او قوانین ارسال مقاله را بررسی نمی کرده است. در صورتیکه این قوانین هر بار باید هنگام ارسال هر مقاله بررسی شود. بااینکه نمی توان اظهار داشت که این نقض قوانین عمدی بوده است یا نه.

این گزارش همین طور بر رویه های ضعیف در مورد نویسندگی تعدادی از مقالات تاکید کرده است. در یک مورد او کار یک دانشجو را بصورت تک نویسنده و به عنوان مقاله خودش ارسال کرده بود و نام دانشجو را تنها در بخش تقدیر و تشکر درج کرده بود. میازاکی در این زمینه گفته است که او فکر می کرده که داده ها و نتایج پژوهش های دانشجویانش که در دانشگاه ثبت نام کرده اند، متعلق به اوست؛ چونکه آنها تحت نظارت او بودند و نمی توانستند در یک شرایط برابر با او گفتگو کنند.

به گفته دانشگاه آیزو که یک دانشگاه تخصصی علوم و مهندسی کامپیوتر است، این تخلف ها «نقض وظایف حرفه ای معادل اخراج» محسوب نمی شود؛ اما هیئت انضباطی مشخص کرده است که مسئولیت هیچ شخص حقیقی و حقوقی در مقابل چنین حوادثی قابل تبرئه نیست و سفارش کرده است که میازاکی داوطلبانه و به سرعت از سمت ریاست هیئت عامل و ریاست دانشگاه استعفا دهد.




1402/05/16
11:20:17
5.0 / 5
219
مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
سایت نکسترو
nextru.ir - مالکیت معنوی سایت نكسترو متعلق به مالکین آن می باشد